Společnost Kingston Digital představuje i-Temp řadu vysoce kvalitních Industrial SSD disků

Společnost Kingston Digital vyvinula řadu pevných disků Industrial Temp speciálně pro výrobce systémů a konstruktéry, kteří vyžadují širší rozsah provozních teplot v extrémním prostředí. Tyto SSD disky jsou mimo jiné určeny do zařízení, jako jsou samoobslužné kiosky, digitální informační displeje, roboty, pokladní terminály, a k vojenskému nebo zemědělskému použití.

S podporou rozhraní SATA budou tyto Industrial SSD disky dostupné v kapacitách 128 GB až 1 TB při širokém rozsahu průmyslových provozních teplot (–40 °C až +85 °C), aby vyhovovaly prostředím s řízeným i neřízeným klimatem. SSD disky Kingston i-Temp SATA v provedení 2,5" a M.2 2280 nabízejí pokročilé SATA 3 řadiče 6 Gbps, které automaticky provádějí vyrovnávání opotřebení, uvolňování paměti a další důležité funkce správy paměti NAND Flash. Disponují vysokorychlostní pamětí 3D NAND Flash nové generace, představují přímou náhradu pevných disků a poskytují také vyšší spolehlivost a výkon až 20× vyšší.

Disky disponují specializovaným firmwarem, který zajišťuje mimo jiné řízení teploty a „přiškrcení“, nebo v kritickém případě i vypnutí disku kvůli ochraně dat. Výrobce systémů a jejich koncové zákazníky chrání správa životního cyklu, pevného BOM a uzamčeného firmware, což zaručuje, že SSD disk, který projde testováním v počáteční fázi jejich projektu, je stejný SSD disk, který budou kupovat po celou dobu. V případě potřeby se navíc poskytuje i notifikace změn výrobků a ukončení jejich životnosti a také zdroje podpory pro engeneering a analýzu poruch.

Zveřejněno: 26. 03. 2024