Acer obohacuje herní notebooky Predator Helios o procesory 14. generace Intel Core a o grafické karty Nvidia GeForce řady RTX 40

Společnost Acer představuje řadu výkonných herních notebooků v čele s modernizovanými modely Predator Helios 18 a Predator Helios 16. Acer rovněž uvedl nový herní notebook Predator Helios Neo 18 a významné aktualizace modelu Predator Helios Neo 16.

Všechny jsou vybaveny nejnovějšími procesory 14. generace Intel Core a grafickými procesory Nvidia GeForce RTX 40 Series Laptop s technologií DLSS 3.5 a NVIDIA Advanced Optimus. Grafické procesory NVIDIA RTX Laptop jsou vybaveny specializovanými jádry AI Tensor Cores, která umožňují bezkonkurenční výkon a akceleraci umělé inteligence v kreativních aplikacích, efektivní produktivitu i bleskurychlé hraní her.

Notebooky Predator jsou vybaveny funkcí Microsoft Copilot v systému Windows 11 a speciální klávesou Copilot pro rychlý přístup k asistenci při řešení úloh s umělou inteligencí. Dodávají se také s měsíčním předplatným Xbox Game Pass Ultimate, které hráčům umožňuje přístup ke stovkám kvalitních počítačových her.

Hráči, kteří hledají konkurenční výhodu, budou z notebooků Predator Helios 18 a Predator Helios 16 nadšeni. Jsou vybaveny možnostmi úchvatných panelů Mini LED, vyměnitelnými mechanickými spínači MagKey 3.0 pro kratší zdvih kláves a dobu odezvy a bleskovou rychlostí sítě s kompatibilitou s WiFi 7.

Zveřejněno: 05. 03. 2024