ViewSonic uvádí řadu laserových projektorů s vysokou svítivostí až 8500 ANSI lm pro velké prostory

Společnost ViewSonic rozšiřuje svou řadu Luminous Superior o laserové B2B projektory s vysokou svítivostí. S až 8500 ANSI lm poskytují tyto projektory vizuální zážitek ve velkých prostorách, jako jsou posluchárny, muzea a recepce. Přidáním šesti nových pokročilých modelů do řady s technologií DLP nabízí ViewSonic nejkomplexnější dostupnou produktovou řadu projektorů, která je navržena tak, aby splňovala rozmanité potřeby profesionálů v oblasti audiovizuálních technologií.

ViewSonic se zaměřuje na trhy s vysokým potenciálem v podnikovém, vzdělávacím a komerčním sektoru a představuje dva modely, LS901HD a LS901-4K, jako nástupce modelu LS920WU, které se vyznačují pokročilou laserovou technologií 3. generace, lehčí konstrukcí a vyšší energetickou účinností. V návaznosti na rozšíření své řady projektorů s vysokým jasem představuje ViewSonic také další čtyři laserové projektory B2B, včetně modelů LS950WU, LS951WU, LS960WU a LS950-4K. Projektory s úrovní svítivosti od 5500 do 8500 ANSI lm poskytují působivý obraz a zároveň zjednodušují instalaci a použití v různých aplikacích spolu s možností centralizované správy zařízení pro snadnou obsluhu.

Pro konferenční centra, jako jsou zasedací místnosti a školicí místnosti, je model LS950WU vybaven svítivostí 7100 ANSI lm, která zajišťuje jasný obraz i při okolním osvětlení. Podporuje ultraširokoúhlý poměr stran 21:9, který se bezproblémově spojuje s aplikací Microsoft Teams Rooms pro optimalizovaný zážitek ze schůzek, a obsahuje funkce rozdělení obrazovky pro usnadnění efektivních schůzek založených na spolupráci.

Projektor LS950-4K poskytuje rozlišení 4K HDR se svítivostí 7100 ANSI lm, což je ideální audiovizuální výkon pro semináře a velká shromáždění v obchodních a vzdělávacích sálech. Tento model, který dokáže promítat v rozlišení 4K a poskytuje ultra velké plátno s úhlopříčkou až 300 palců, zajišťuje vysoce kvalitní obraz pro velké publikum a účastníky.

V muzeích nebo uměleckých galeriích, kde je pro umělecké vyjádření důležité využití prostoru, nabízí model LS951WU 8 000 ANSI lm s poměrem projekce 0,75–0,95, což mu umožňuje promítat 100palcový obraz ze vzdálenosti pouhých 1,61 metru. Tato konstrukce šetří místo a poskytuje flexibilní možnosti instalace. Kromě toho obsahuje software, který usnadňuje prolínání okrajů pro zobrazení. Vystavovatelé mohou využít vestavěný přijímač HDBT pro vysoce kvalitní audiovizuální přenos na velké vzdálenosti pomocí síťových kabelů, což představuje nákladově efektivní řešení.

Projektor LS960WU je určen pro komerční značení ve veřejných prostorách a vyznačuje se svítivostí 8500 ANSI lm, dlouhotrvajícím barevným výkonem a životností 30 000 hodin, což pomáhá snížit celkové náklady na vlastnictví. Personál může projekci snadno ovládat a nastavovat pomocí motorizovaného posunu a zaostřování objektivu spolu s H/V korekcí lichoběžníkového zkreslení pro detailní doladění. Dokáže splnit různorodé požadavky díky projekci v rozsahu 360 stupňů nebo digitální reklamě v 90stupňovém režimu na výšku. Projektor dokáže dobře pracovat na obloukové zdi nebo válcovém sloupu s nástrojem pro obtékání, který dokonale vytvaruje obraz prostřednictvím více bodů.

Vzhledem k tomu, že poptávka po projektorech s vysokou svítivostí roste díky jejich nákladové efektivitě a schopnosti flexibilně integrovat vizuální prvky do různých prostor, pomáhají také firemním klientům dosáhnout udržitelnosti. Bezžárovkové zdroje světla, jako je laser a LED, spotřebovávají méně energie než rtuťové lampy a snižují množství odpadu vznikajícího při výměně žárovek.

Zveřejněno: 03. 09. 2024