Acer představuje herní monitory OLED nové úrovně

Acer představil tři nové herní monitory řady Predator, které splňují nároky profesionálních hráčů i herních nadšenců, kteří chtějí spolehlivé stroje pro každodenní použití. Mezi nové modely patří Predator X27U F3, Predator X34 X5 a Predator X32 X3 s brilantními OLED displeji, vysokou obnovovací frekvencí a velmi plynulým obrazem.

Tyto výkonné monitory jsou kompatibilní s Nvidia G-SYNC s cílem eliminovat zadrhávání a blikání a zajistit plynulé hraní bez trhání. Podporují také AMD FreeSync Premium Pro, která redukuje ghosting a přináší bezkonkurenční plynulost, takže každý snímek je vykreslen bezchybně. Díky skutečné desetibitové barevné hloubce poskytují filmový obraz s ohromujícím kontrastem a živými barvami, které jsou dále vylepšeny barevným gamutem DCI-P3 99 % a přesností barev Delta E<1. Technologie VESA DisplayHDR True Black 400 navíc zajišťuje hlubokou černou a neuvěřitelný jas pro realistický obraz.

Predator X34 X5: masivní zakřivený displej a blesková rychlost jako výhoda

Predator X34 X5 poskytuje dominanci na bitevním poli díky svému mamutímu displeji a prvotřídnímu výkonu. Hráči toužící po pohlcujícím a plynulém hraní budou ohromí širokoúhlý obraz se zakřivením 1800R a panelem UWQHD (3440×1440) OLED. Pro ničím nerušené hraní bleskovou rychlostí poskytuje monitor ohromující obnovovací frekvenci 240 Hz a téměř okamžitou dobu odezvy 0,03 ms (G to G). Dvě rozhraní HDMI 2.1, DisplayPort a Type-C podporují hráče vynikajícími možnostmi připojení.

Predator OLED monitory: Spolehliví spolubojovníci

Pro maximální pohodlí nabízejí nové monitory nastavitelný náklon, natočení a výšku, takže si hráči mohou najít ideální pozorovací úhel pro jakékoli prostředí. Jsou také vybaveny dvěma 5wattovými reproduktory pro kvalitní zvuk a vestavěným přepínačem KVM pro snadné přepínání mezi dvěma počítači se zapojením jediné klávesnice a myši. Jsou jako stvořené pro herní maratony a jsou vybaveny technologiemi BlueLightShield Pro, flickerless, low-dimming a ComfyView, které pomáhají předcházet únavě očí. Společnost Acer také implementovala několik ochranných mechanismů OLED obrazovky, které pomáhají prodloužit životnost monitoru a zachovat kvalitu obrazu: Display Saver (vždy zapnutý) pro automatické ztlumení při nečinnosti, Constant Brightness, Image Retention Refresh a Screen Move (vždy zapnutý) pro redukci zaseknutých pixelů a obrazů.

Ceny a dostupnost

Predator X34 X5 bude ve 4. čtvrtletí k dispozici za cenu od 1.399 eur.

Zveřejněno: 02. 07. 2024