Aplikace Moto Unplugged uživatelům pomáhá zůstat v přítomnosti a být ve spojení

Společnost Motorola tento měsíc představuje Moto Unplugged, inovativní software, který pomáhá spotřebitelům dosáhnout lepší rovnováhy s technikou a okolním světem tím, že v případě potřeby odstraní z telefonu rušivé vlivy.

Díky chytrým telefonům jsou lidé neustále ve spojení se vším důležitým, ale někdy se potřebují odpojit a odstranit rozptýlení. V posledních letech zaznamenala společnost Motorola nárůst zejména mladších spotřebitelů, kteří se chtějí odpojit a zlepšit tak vztah se svými telefony.

V reakci na to Motorola představuje nový software Moto Unplugged, který má spotřebitelům pomoci odpočinout si od rozptylování telefonem. Moto Unplugged umožňuje lidem udělat krok zpět a sladit své mobilní zážitky s jejich myšlením tím, že si mohou vybrat, kdy a jak se chtějí odpojit.

Moto Unplugged nabízí možnost vstupu do speciálního režimu, který umožňuje každému uživateli přizpůsobit si dobu přestávky svých individuálním potřebám. Uživatel si může vybrat povolené aplikace a oznámení nebo dokonce vyžadovat heslo pro ukončení relace. Jakmile je uživatel připraven se odpojit, může si vybrat časový rámec a zahájit digitální přestávku.

Aby se uživatelé během pracovní doby nerozptylovali, bude jim Moto Unplugged umožňovat přístup pouze k e-mailům nebo Microsoft Teams, aniž by museli během nastaveného časového rámce vidět jinou aplikaci. Navíc ti uživatelé, kteří se chtějí odpojit na osobní volno, mohou omezit, které aplikace sociálních médií a zpráv jsou přístupné a které jsou dočasně zablokované, aby si mohli užít přestávku na jak dlouho chtějí.

Uživatelé mohou najít rovnováhu mezi tím, že jsou více přítomni, bez toho, aby se úplně odpojili s Moto Unplugged, což jim pomůže relaxovat a mít pod kontrolou konzumaci digitálního obsahu. To znamená více kvalitního času s přáteli a rodinou, více času na soustředění se na práci, která je právě důležitá, a více rovnováhy v každodenním životě uživatelů.

Aplikace Moto Unplugged je již k dispozici na telefonu motorola razr 40 ultra. V budoucnu se dostane i na další zařízení.

Zveřejněno: 06. 11. 2023