Bezdrátová sluchátka Final Audio slibují skvělý zvuk a ANC

První bezdrátová sluchátka značky Final Audio s velkými náušníky, pojmenovaná modelovým označením UX3000, slibují skvělý zvuk v kombinaci s aktivním potlačením hluku (ANC).

Podle japonské společnosti využívají nová sluchátka „metodiku hybridního potlačení hluku“, což znamená nový měnič, který má lépe vydržet namáhání, jež na něho „nakládá“ technologie ANC. Výrobce se chlubí i výjimečnou kvalitou zvuku také pro audiofily, a to i díky aplikaci vyšších frekvencí s mírnou korekcí prostřednictvím ekvalizéru.

U sluchátek si zároveň můžete aktivovat ANC bez poslechu hudby, což se hodí například při konferenčních hovorech nebo když chcete mít klid při nedělně odpoledním spánku. Bezdrátové propojení se zdrojovým zařízením probíhá přes Bluetooth 5.0 a k dispozici je podpora kodeků SBC a AAC společně s aptX a aptX Low Latency.

UX3000 podporují i multipoint (vícebodové připojení), což znamená snadné spárování s více zdroji zvuku najednou. Plně nabitá sluchátka pak vydrží běžet 35 hodin, respektive 25 hodin s aktivovaným ANC. Díky 3,5mm kabelu pro sluchátka však v poslechu můžete pokračovat i pro vybití.

A cena? Ta byla společností Final Audio stanovena na 139 eur, tedy v přepočtu téměř 3.400 Kč.

Zveřejněno: 10. 02. 2022