Bezdrátové headsety SteelSeries přinášejí další vylepšení

Společnost SteelSeries přichází na trh s novými bezdrátovými headsety Arctis 7+ a Arctis 7P+. Prodloužena byla výdrž baterie, a kromě toho je možné připojení headsetu přes USB typu C.

Jestliže headsety budete využívat bezdrátově, vydrží jejich baterie více než 30 hodin na jedno nabití a navíc za pouhých 15 minut nabijete baterii na tři hodiny hraní. První zmíněný model je univerzální a určený pro různé platformy včetně klasických počítačů, PlayStation, Mac, Android, Switch či Oculus Quest 2. Bezdrátový přenos zvuku probíhá přes 2,4 GHz síť s minimální latencí – pro spojení je využíván kompaktní adaptér USB-C.

Model SteelSeries Arctis 7P+ Wireless je na druhou stranu určený speciálně k reprodukci 3D zvuku na platformách PlayStation 5 a PlayStation 4. Kompatibilita s dalšími platformami je však samozřejmá i v tomto případě.

Zatímco headset Arctis 7+ je dostupný jen v černém provedení, u Arctis 7P+ si můžete vybrat mezi černou a bílou. Cena je však ve všech případech stejná, a to 199,99 eur, čili v přepočtu něco přes pět tisíc korun. Za tuto cenu sluchátka seženete na webu SteelSeries.com a poštovné přitom budete mít v ceně.

Zveřejněno: 03. 11. 2021