C67 je nový šampion od Realme s 108Mpx fotoaparátem

Telefon realme C67 je nový přírůstek do řady C a je vybaven 108Mpx fotoaparátem, 6nm čipsetem Snapdragon a převratnými funkcemi, které jej činí nepřekonatelným ve svém cenovém segmentu. C67 přináší komplexní mobilní zážitek za atraktivní cenu 4.999 Kč. Tento model se u nás bude prodávat ve verzi 8 GB + 256 GB.

Řada C nedávno dosáhla svého historického milníku – 100 milionů dodaných kusů. Model C55 se stal nejprodávanějším produktem roku 2023, přičemž objem jeho prodeje vzrostl denně i o 300 %. Strategická řada C prochází pozoruhodnou proměnou díky návratu legendárního šampiona: C67, který je historicky nejlepším představitelem této řady s největší modernizací.

Realme C67 se může pochlubit nepřekonatelným 108Mpx fotoaparátem s 3× zoomem v senzoru a největší velikostí snímače ve své cenové kategorii. Tato inovace umožňuje přímý výstup 108MPx snímků, což je nejvyšší počet pixelů ve svém cenovém segmentu, kde každý pixel aktivně přispívá k zpracování obrazu, díky čemuž jsou výsledné fotografie křišťálově čisté.

Technologie 3X In-sensor Zoom v realme C67 využívá 12 milionů pixelů umístěných uprostřed 108MPx snímače, což umožňuje zachování detailů bez jakýchkoli ztrát. Vedle toho realme C67 přináší také speciální funkci 3X Portrait, která je ideální pro fotografování lidí, přičemž zachovává ostrý obraz s přirozeně vypadajícím bokehem pro větší hloubku.

Díky největší velikosti snímače ve svém segmentu má realme C67 také vynikající možnosti nočního snímání s 132% nárůstem plochy snímání světla. To umožňuje uživatelům pořizovat fotografie s výjimečnými barvami, hloubkou a čistotou i za podmínek šeré noci.

C67 je vybaven čipsetem Snapdragon 685, který je prvním 6nm čipsetem Snapdragon v řadě realme C, a dosahuje působivého skóre Antutu 330 tisíc bodů. Čipset Snapdragon 685 je optimalizován pro výkon a efektivitu, aby byl provoz telefonu příjemně plynulý a stabilní i při náročných úkolech. Ve srovnání s realme C55 přináší realme C67 15% nárůst výkonu CPU a 10% nárůst výkonu GPU spolu s působivou hlavní frekvencí 2,8 GHz.

Pokud jde o displej a design, realme C67 je vybaven displejem o jasu 950 nitů, což zajišťuje vynikající čitelnost i při přímém slunečním světle. Kromě toho je model C67 prvním telefonem ve své cenové kategorii, který se zbavil plastového rámu obrazovky, což je konstrukční prvek obvykle vyhrazený pro špičková vlajková zařízení kvůli své komplexnosti.

Když se podíváme na zadní stranu, C67 je k dispozici ve dvou barevných provedeních, a to Sunny Oasis a Black Rock, a má nejtenčí tělo s pouhými 7,59 mm tloušťky ve svém segmentu. Díky pokročilému procesu Gradient Coating s vlnovou délkou 420nm na zadní straně C67 vytváří telefon příjemné barevné efekty s hlubšími texturami a vrstvami, které jedinečným způsobem odrážejí a lámou světlo.

Model C67 je navržen s ohledem na potřeby mladých uživatelů a v jeho cenové kategorii poskytuje prvotřídní zážitek od hardwaru po software. Uživatelé mohou využívat interaktivní softwarové funkce díky aplikaci Mini Capsule 2.0. Při přehrávání hudby se jim zobrazí dynamická hudební okna, která umožňují ovládat hudbu a přepínat mezi skladbami pouhým přejetím doleva nebo doprava. Uživatelé mohou také dostávat dokonale načasovaná oznámení o počasí s živou animací počasí.

C67 rovněž nabízí všestranný mistrovský zážitek v každém dalším aspektu. Například disponuje špičkovou pamětí RAM o kapacitě 256 GB, což je průlomové v jeho segmentu, a špičkovou technologií NFC o 360° pro rychlé a pohodlné přejetí prstem. Dále je vybaven ultralinkovými duálními stereofonními reproduktory, které zaručují vynikající zvukový prožitek pro uživatele.

S novým průlomovým fotoaparátem, špičkovým výkonem, vynikajícím designem a plynulým uživatelským prostředím je Realme C67 připraven stát se lídrem v tomto segmentu a nastavit nový standard cenově dostupných smartphonů.

Zveřejněno: 14. 02. 2024