Chytré hodinky Niceboy běží až 10 dní na jedno nabití

Nové chytré hodinky Niceboy X-fit Watch 2 vám vydrží běžet až deset dní na jedno nabití baterie. Navíc jsou vodotěsné a kvalitní zpracování je podtrženo kovovým, nikoliv plastovým tělem.

Hodinky disponují klasickými funkcemi, které bychom od smartwatch očekávali, tedy například měřením tepu a krevního tlaku nebo monitorováním délky a kvality spánku. Dokážou však sledovat i vaši kondici – přímo v hodinkách se nacházejí data pro 23 předvolených sportů, jen si z nich vybrat právě ten váš.

Zdraví prospějí i další funkce, jako je třeba menstruační kalendář nebo pobízení k pitnému režimu, se kterým má dost lidí stále problémy. Veškeré tyto funkcionality jsou navíc lokalizovány do češtiny.

Hodinky mají unisexový design a jsou tedy vhodné pro muže i ženy. Kromě toho si samozřejmě můžete vybrat jeden z mnoha nabízených ciferníků a finální vzhled hodinek tak plně přizpůsobit svému stylu. Chytré hodinky Niceboy X-fit Watch 2 jsou navíc vodě- i prachuodolné dle standardu IP68. A nakonec je můžete ovládat jak pomocí dotykového displeje, tak klasickým mechanickým tlačítkem.

Zveřejněno: 21. 09. 2021