Chytré krmítko pro kočky a menší psy

Společnost Witty na trh uvedla nový smart home produkt pro chovatele psů a koček. Nové chytré krmítko Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin, ovládané prostřednictvím mobilního telefonu, může obsahovat až šest porcí krmiva, automaticky dávkovaného ve zvolených intervalech. Oproti stávajícími Pet Feederu je tato varianta kompaktnější.

Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin je kompaktní zařízení s elegantním designem, do kterého lze kočkám a menším psům připravit až šest porcí libovolného druhu granulovaného krmiva. V nastavených časech se kulatý kryt krmítka pootočí, a zpřístupní tak připravenou dávku krmení. Kapacita zásobníku umožňuje naplánovat krmení domácího mazlíčka až na několik dní dopředu.

Chytré krmítko se snadno ovládá pomocí displeje a tlačítek na horním krytu nebo aplikací Tesla Smart v chytrém telefonu, tam, kam dosáhne signál Bluetooth. Aplikace je v českém jazyce a je dostupná pro iOS i Android. Stačí, aby mělo krmítko v zásobníku dostatečné množství nasypaných granulí a po naplánování dávkování se o krmítko již nějakou dobu nemusíte starat.

Krmítko je napájené z elektrické zásuvky, ale díky záložním bateriím se o přísun potravy kočkám a psům spolehlivě postará i v případě výpadku proudu. Domácímu mazlíčkovi nehrozí ani zranění, krmítko má totiž pojistku proti přiskřípnutí zvířete otočným krytem. Díky promyšlenému designu se také snadno doplňuje i čistí.

Zveřejněno: 20. 09. 2022