Cyrus rozšiřuje svoje portfolio výkonových zesilovačů

Společnost Cyrus Audio rozšiřuje svoje portfolio výkonových zesilovačů pro řady Hi-Fi komponentů Power-XR a Classic Power.

Power-XR i Classic Power jsou zavedené série, kterým právě aktualizace výkonových zesilovačů šitých na míru nedávno představeným komponentům chyběla. K novinkám z tohoto roku v obou řadách patří například dva nové hudební streamery.

Obě novinky spadají do třídy A/B (Class A/B) a obě mají stejný výkon 87 wattů na kanál při impedanci zátěže 8 ohmů. Oba zesilovače dále disponují klasickým designem značky Cyrus Audio, který kromě elegantních křivek zahrnuje poloviční šířku komponent, tak aby zesilovače ladily právě se zmíněnými streamery (ale nejen s nimi), a to kromě hudební stránky i po té vzhledové.

Ke společným znakům obou zařízení se dále řadí také nevyvážené RCA linkové a vyvážené XLR vstupy. A zatímco model Classic Power je vybavený portem pro zdroj energie PSX-R2, který už známe z dřívějška, Power-XR se chlubí portem pro zdroj nové generace PSU-XR, který podle výrobce posouvá laťku.

Zveřejněno: 14. 11. 2023