Denon představil svá první skutečně bezdrátová sluchátka

Značka Denon představila první dva páry svých skutečně bezdrátových (True Wireless) sluchátek, které mají ambice konkurovat třeba Apple AirPods.

Nová řada se skládá z modelů Denon Noise Cancelling Earbuds (AH-C830NCW) a Denon Wireless Earbuds (AH-C630W). Oba páry jsou kompatibilní s jakýmkoliv zařízením, které podporuje přehrávání přes Bluetooth, a slibují slušný zvuk díky velkým dynamickým měničům – 10 x 11 mm v prvním a 10 x 10 mm ve druhém případě.

Model Denon AH-C830NCW disponuje dvojicí mikrofonů v každém sluchátku; ty mají v kombinaci s „pokročilým zpracováním“ výrobce vyrušovat hluky z okolí. Zajímavá je i funkce detekce uživatele, která automaticky pozastaví muziku ve chvíli, kdy sluchátka sundáte z uší.

Design obou modelů byl navržen s využitím simulace ušních kanálků, a pro každé sluchátko ještě navíc dostanete silikonové špunty ve třech různých velikostech, z nichž si přirozeně můžete vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje. Oba modely jsou zároveň voděodolné dle certifikace IPX4, takže je lze bez problémů nosit třeba i v dešti.

Zveřejněno: 19. 11. 2021