Disney+ má na červenec připravenou spoustu novinek

Disney+ je streamovací služba, která nabízí filmy a seriály z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star, včetně exkluzivní tvorby Disney+ Originals. To vše a mnohem více můžete získat za 239 Kč za měsíc (nebo 2.390 Kč ročně).

V létě bude horko a pokud to nebude počasím, pak to jistě bude kuchyní v seriálu Medvěd od FX, protože tento světově nejžhavější komediální seriál se vrací se svou třetí řadou. Zchladit se pak můžete s populární partičkou upírů ze seriálu Co děláme v temnotách a jeho už pátou řadou. Předplatitele pak čeká zábava s návratem Futuramy (12. řada), Stále naživu (2. řada) a Základka Willarda Abbotta (3. řada). Celá rodina si může užít nová dobrodružství z Auradonu ve filmu Následníci: Vzestup Red a Blue: Krátké díly.

A jaké novinky pro vás Disney+ na první měsíc prázdnin chystá?

Stále naživu, 2. řada

3. července

Původní seriál | Všechny díly najednou

V seriálu Stále naživu od tvůrců Davida Windsora a Casey Johnsonové s Ginou Rodriguezovou v hlavní roli se čerstvě svobodná Nell Serranová, podle vlastních slov úplná troska, která píše nekrology do místních novin, snaží řešit vztahy ve svém osobním i profesním životě. Vtip je v tom, že vidí mrtvé lidi, o nichž má psát, a ti jí neváhají dávat rady do života. Seriál je adaptací knihy Zpovědi trosky po čtyřicítce od Alexandry Potter.

Medvěd, 3. řada

17. července

Původní seriál | Všechny díly najednou

Kritikou oceňovaný seriál Medvěd produkční společnosti FX pojednává o jídle, rodině a šílenství nezáživné rutiny. V restauraci je to každodenně předem prohraná bitva, a protože Carmy sám na sebe tlačí víc než kdy dřív a vyžaduje, aby všechno bylo perfektní, dělá celý jeho tým, co může, aby se přizpůsobil jeho nasazení. Jejich snaha o kulinářskou dokonalost je posouvá stále výš a upevňuje pouta, která drží restauraci pohromadě.

Co děláme v temnotách, 5. řada

17. července

Původní seriál | Všechny díly najednou

Seriál Co děláme v temnotách, natočený podle celovečerního filmu Jemaina Clementa a Taiky Waititiho, dokumentuje noční výpravy upířích spolubydlících Nandora, Laszla, Nadji a Colina Robinsona, kteří se pohybují v moderním světě newyorského Staten Islandu s pomocí svého lidského společníka Guillerma a své známé, upíří úřednice Průvodkyně.

Futurama, 12. řada

29. července

Původní seriál | Nový díl každé pondělí

Futurama vypráví o životě Philipa Frye (Billy West), pětadvacetiletého roznašeče pizzy, který 31. prosince 1999 nešťastnou náhodou zmrzne a po tisíci letech se probudí, začne nový život a má rozmanitou skupinu přátel, včetně drsné, ale půvabné jednooké mimozemšťanky Leely (Katey Sagalová) a robota Bendera s lidskými vlastnostmi i nedostatky.

 

Zveřejněno: 21. 06. 2024