Dlouho očekávané smartphony Samsung Galaxy S23 jsou tu

Jihokorejský Samsung oficiálně představil napjatě očekávané smartphony řady Galaxy S23, a to S23 Ultra, S23+ a S23. Ty však přinášejí víceméně to, co jsme očekávali.

Základem je tak špičková fototechnika včetně umělé inteligence pro natáčení videa v noci. Řada Galaxy S23 běží na čipsetu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Ten uživatelům nabízí doposud nejlepší grafiku v mobilní oblasti i unikátní herní vlastnosti. Vrcholem nabídky je Samsung Galaxy S23 Ultra s integrovaným dotykovým perem S Pen.

V České republice se smartphony řady Samsung Galaxy S23 začnou prodávat 6., respektive 17. února. V závislosti na tom, zda chcete model s větší nebo menší kapacitou uživatelské paměti. První zmiňované přijdou dřív, přičemž pokud si do 16. února pořídíte některý ze tří smartphonů Galaxy S23, dostanete model s dvojnásobnou kapacitou paměti za cenu toho s nižší.

Při prodeji svého starého zařízení navíc můžete dostat výkupní bonus ve výši tří tisíc korun. Celková výše slev se tak může vyšplhat až na 8.500 korun.

Zveřejněno: 03. 02. 2023