Do Česka přichází nová vlajková loď značky vivo

Do České republiky oficiálně přichází nová vlajková loď mezi smartphony značky vivo, model X100 Pro. Co všechno s sebou přináší?

Novinka se chlubí především inovovaným fotografickým systémem, který vznikl ve spolupráci s renomovanou společností Zeiss. Díky tomu může smartphone nabídnout třeba plovoucí teleobjektiv Zeiss APO, palcový hlavní snímač Zeiss či podporu 4K filmového portrétního videa. Díky tomu se uživatelé i v mobilním světě dočkají skutečně profesionální fotografie.

Po hardwarové stránce se můžeme těšit na čipset MediaTek Dimensity 9300 i vlastní obrazový čip vivo V3 s o 30 % vyšší energetickou účinností oproti předchozím řešením. Baterie zařízení pak disponuje nadprůměrnou kapacitou 5400 mAh a podporou bezdrátového nabíjení FlashCharge nebo až 100W rychlonabíjení FlashCharge Dual-Cell.

Základem smartphonu vivo X100 Pro je pak LTPO displej, který se chlubí technologiemi šetřícími zrak uživatele. Maximální lokální jas displeje může dosahovat hodnoty až úžasných 3000 nitů. A to vše běží na nejnovějším Androidu s nadstavbou Funtouch OS 14.

Zveřejněno: 05. 01. 2024