Dvoušachtový NAS od Synology

Zařízení DS223 stojí na operačním systému Synology DiskStation Manager (DSM) a obsahuje komplexní sadu intuitivních řešení pro správu dat, která pomohou domácím uživatelům dostat pod kontrolu svoje rostoucí objemy dat.

Zařízení DS223 umožňuje uživatelům konsolidovat soubory z různých zdrojů ve svém vlastním privátním cloudu a zajistit tak snadný přístup ke svým datům a možnost správy těchto dat z libovolného zařízení. Až 36 TB hrubého úložiště představuje spoustu místa pro uložení všech dokumentů, médií a dalších souborů na jediném místě.

Služba Synology Photos byla navržena konkrétně pro multimediální soubory a její automatické funkce řazení usnadňují jejich organizaci. Díky možnostem zabezpečeného sdílení si můžete užívat digitální vzpomínky společně s rodinnými příslušníky a přáteli a podpora formátu souborů RAW umožňuje kreativně pracovat profesionálům.

Možnost integrace zařízení DS223 s oblíbenými službami cloudového úložiště, například Google Drive, Dropbox a Microsoft OneDrive, umožňuje uživatelům synchronizovat soubory do cloudu a z cloudu a zajistit tak skutečnou centralizaci a vlastnictví dat.

Zálohovací centrum pro jednoduchou a spolehlivou ochranu dat

Zařízení DS223 může sloužit jako cíl pro zálohování počítačových složek v reálném čase nebo podle plánu a efektivně je tak ochránit před ransomwarem nebo neúmyslným odstraněním. Na mobilních zařízeních mohou uživatelé nakonfigurovat službu Synology Photos tak, aby automaticky nahrávala fotografie a videa do jejich privátního cloudu a zajišťovala tak jejich průběžnou ochranu.

Zálohy a další data uložená na serveru jsou chráněna souborovým systémem Btrfs, který pomocí celé řady technologií předchází poškození dat a umožňuje uživatelům pohodlně obnovit předchozí verze souborů v případě neúmyslných nebo úmyslně škodlivých změn.

Další ochranu představují řešení zálohování zabudovaná přímo v zařízení DS223. Celý systém (včetně dat, konfigurací a nainstalovaných balíčků) nebo konkrétní sdílené složky lze zálohovat do celé řady cílů. Téměř nepřetržitou ochranu představují také snímky, které lze replikovat jinam a rychle obnovit.

Intuitivní služba Surveillance Station pro bezpečnější prostředí

V kombinaci se službou Synology Surveillance Station se ze zařízení DS223 stane plnohodnotný systém pro správu videa, který dokáže lokálním uchováváním záznamu zajistit maximální ochranu soukromí. Flexibilní podpora standardu ONVIF a více než 8300 ověřených IP kamer usnadňuje nasazení a snadno splní požadavky konkrétních míst.

Podpora mobilních platforem zajišťovaná výkonnými klienty pro systémy Windows a Mac a praktickými mobilními aplikacemi umožňuje včasné doručování výstrah v případě potenciálně nebezpečných situací, na které tak mohou uživatelé rychle reagovat.

Zveřejněno: 07. 02. 2023