Enormní rychlost a rekordní kapacita až 2 TB nejnovějších karet Western Digital

Společnost Western Digital oznámila, že očekávané 2TB paměťové karty SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I a SanDisk microSD Express, které byly představeny na začátku tohoto roku, jsou nyní v prodeji.

Tyto paměťové karty jsou navrženy tak, aby splňovaly rostoucí nároky dnešních složitých pracovních postupů v oblasti médií a zábavy (M&E), a pomohou profesionálům zefektivnit jejich procesy a udržet krok s náročnými projekty. Ať už přenášíte obsah ve vysokém rozlišení nebo natáčíte video v rozlišení 4K, 2TB paměťové karty SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I a SanDisk microSDTM Express poskytují rychlejší a spolehlivější výkon a pomáhají tvůrcům snadno zvládnout i ty nejnáročnější datové projekty.

2TB paměťová karta SanDisk Extreme PRO SDXC UHS

První 2TB karta UHS-I SDXC na světě nabízí obrovskou úložnou kapacitu, která umožňuje zachytit více snímků ve vysokém rozlišení a nahrát více videí v rozlišení 4K UHD na jedinou kartu. Tato 2TB karta SD má doporučenou maloobchodní cenu 9.556 Kč.

Paměťová karta SanDisk microSD Express 128–256 GB (na úvodním obrázku)

Až 4,4krát vyšší přenosová rychlostí než nejrychlejší karta microSDTM UHS-I společnosti Western Digital. SanDisk microSD Express přináší bezprecedentní rychlost a představuje úložiště a výkon pro profesionály, kteří se zabývají intenzivními pracovními postupy. Tato karta microSD má doporučenou maloobchodní cenu 1.339 respektive 1.761 Kč.

Paměťové karty bude možné brzy zakoupit i u autorizovaných prodejců, e-shopů a již nyní na stránkách SanDisk.com.

Zveřejněno: 10. 10. 2024