Herní notebook Alienware se specifickou technologií displeje

Nový notebook Alienware m17 R5 na konceptu Ultimate AMD Advantage značky Alienware, která patří pod Dell, se může pochlubit ojedinělou technologií displeje.

Ta spočívá ve špičkové technologii 480Hz panelu s úhlopříčkou 17 palců. Současně je nový laptop vybavený novou grafikou AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 s extrémně vysokou rychlostí a velice krátkou dobou odezvy. Nadupaný je i technologiemi AMD Smart Technologies, zvyšujícími zážitek ze hry.

K těmto technologiím tak kupříkladu patří AMD Smart Shift Max s dynamickým přesouváním zátěže mezi grafickým procesorem Radeon a APU. Výkon je takto zvýšený při hraní her, renderingu a tvorbě obsahu.

Grafika AMD Smart Access zase zvyšuje snímkovou frekvenci, snižuje latenci a také šetří baterii. Rendering a zobrazování totiž zajišťuje samotná grafická jednotka Radeon nebo Ryzen, a přitom je zachována funkcionalita AMD FreeSync. No a pak je tu samozřejmě samotná technologie AMD FreeSync Premium, která slaďuje obnovovací frekvenci grafické karty a displeje.

Zveřejněno: 28. 07. 2022