Jste připraveni na virtuální veletrh CES 2021?

Zbývá vám už jen pár dní pro registraci na plně digitální CES 2021, kdy můžete ušetřit 350 dolarů. Zaregistrujte se do 3. ledna za pouhých 149 dolarů pouze. Náklady na registraci se od 4. ledna zvýší na 499 dolarů. Připojte se a zažijte tento jedinečný zážitek o novinkách ve spotřební elektronice na plně digitální platformě!

Tým pořadatelům CES 2021, Consumer Technology Association (CTA) vše připravil na to, abyste se s jeho pomocí mohli připojit k účasti na veletrhu. Vzdáleně, plně digitálně, bez nutnosti cestovat do Las Vegas, kde se předchozí ročníky veletrhu odehrávaly. Pořadatel se už nemůže dočkat, až vám přinese vůbec první, plně digitální CES, který bude obsahovat více než 90 konferencí a více než 300 řečníků, více než 1000 vystavovatelů a nespočetné spojení příležitosti.

CES je připraven. Jste i vy?

Registrace je zde.

* DŮLEŽITÉ: Vyberte „VYTVOŘIT NOVOU REGISTRACI“ v části „PRŮMYSLOVÍ PROFESIONÁLOVÉ“ a vytvořte svůj plně digitální profil CES 2021 pro přístup k registraci a digitálnímu místu.

Pro přístup k digitálnímu místu CES musí jednotlivci vyplnit profil a zaregistrovat se na CES 2021. Přihlaste se pak pomocí svého uživatelského jména a hesla.

 

Zveřejněno: 30. 12. 2020