Kanto ORA: I PC reproduktory mohou vypadat originálně

Kanadská společnost Kanto Audio představuje na trhu nové stereo počítačové reproduktory Kanto ORA, které dobře vypadají a podle všeho i hrají.

Jedná se o repráky v kompaktním provedení, vždyť jejich výška činí jen 17 cm a šířka 10 cm – tedy pokud se je rozhodnete postavit na výšku. Umístit je však můžete také na šířku. Můžete je postavit buď samostatně nebo do tří různých stojanů, které jsou prodávány samostatně.

Reproduktory Kanto ORA nabízejí celkový výkon 50 wattů se zesilovačem třídy D (Class D), který je rozdělený mezi 2cm výškový a 7,5cm basový reproduktor.

Co se týče konektivity, získáte s těmito reproduktory Bluetooth 5.0 pro bezdrátové připojení, jakož i možnosti pro připojení po kabelu – konkrétně zde máme RCA linkový a USB-C vstup. Vepředu se nachází LED dioda, která mění barvu podle toho, jaký typ vstupu právě používáte – modrá je samozřejmě pro Bluetooth, žlutá je pro USB-C a zelená pro RCA. V případě USB-C navíc Kanto ORA dokážou přehrávat zvuk ve vysokém rozlišení, až po 24bitové/96kHz soubory.

Zveřejněno: 03. 11. 2023