Kingston FURY přebírá vedení s pamětí DDR5 inspirovanou závodními vozy

Kingston FURY, divize společnosti Kingston Technology Company uvádí svou nejnovější paměť, Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition. Tato sada inspirovaná láskou k automobilům a závodění přináší do počítače zážitek z výkonu na závodní dráze.

Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition díky turbovýkonu dosahuje vysokých rychlostí a má výjimečnou výdrž. Ať už hrajete hry, streamujete nebo stříháte videa ve vysokém rozlišení, vybavte svou sestavu spolehlivým výkonem a zvyšte rychlost výpočetních operací. Nové, zakřivené a vzorované moduly napodobují výrazný design vašeho oblíbeného závodního vozu. Odstartujte závod s novým a exkluzivním výchozím efektem na 12 LED diodách uvnitř větrem ošlehané světelné lišty, nebo prožijte vzrušení ze startovních světel s některým z 18 přizpůsobitelných RGB efektů, které využívají software Fury Ctrl a patentovanou technologii Kingston FURY Infrared Sync Technology pokaždé, když usednete do kokpitu řidiče nebo do herního křesla.

Paměť Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition je k dispozici jako 48GB sada dvou modulů, má certifikaci Intel XMP 3.0 i podporu oblíbených výrobců základních desek. Byla 100% testovaná na rychlost, chrání ji doživotní záruka a nabízí legendární spolehlivostí značky Kingston.

Zveřejněno: 25. 06. 2024