Klipsch představuje nové Bluetooth reproduktory

Pod značkou Klipsch se představují hned tři nové Bluetooth reproduktory, inspirované americkými městy (a pojmenované podle nich).

Jedná se o modely Klipsch Austin, Nashville a Detroit. Zatímco první dva už jsou minimálně na americkém trhu k zakoupení (a do Evropy by měly dorazit již brzy), ten třetí a současně nejdražší přijde až na počátku roku 2024.

Austin je z celé trojice nejmenší – i přes nízkou hmotnost a kompaktní provedení však dokáže hrát až 12 hodin na jedno nabití baterie. Pak tu máme Nashville, který je cenově i velikostně uprostřed, disponuje dvojicí 5,7cm měničů a slibuje 24 hodin přehrávání na jedno nabití.

Největší je, jak už jsme řekli, Detroit. Ten opět dokáže hrát 24 hodin, ale tentokrát je vybavený dvěma 7,6cm klasickými a dvěma 2,5cm výškovými měniči. Všechny tři kousky mají hodnocení IP67, co se týče odolnosti vůči prachu a vodě, a všechny dokážou přehrávat hudbu ze zdrojového zařízení vzdáleného až 12 metrů. A všechny jsou kompatibilní s aplikací Klipsch Connect App, přes kterou je možné je ovládat a konfigurovat.

Zveřejněno: 31. 10. 2023