Konec nepořádku, je tu dokonale přehledný monitor pro moderní profesionály

Společnost AOC představuje U27B3CF, 27″ (68,6 cm) monitor s rozlišením 4K, který v sobě spojuje skvělý obraz se snadno použitelným připojením USB-C. Určený je zejména pro domácí uživatele, flexibilní profesionály a kreativce, kteří vyžadují kvalitu i funkčnost. Díky mnoha funkcím dokáže zvýšit standard efektivity na pracovišti.

Monitor AOC U27B3CF je vybaven 27″ IPS panelem s rozlišením 4K UHD (3840 × 2160) a poskytuje ostrý, realistický obraz s hustotou 163 PPI. Je tak ideální pro profesionály, kteří si cení jak prostoru na obrazovce, tak kvality obrazu. Tato kombinace umožňuje zobrazit několik dokumentů, tabulek nebo aplikací vedle sebe s ostrým textem a živým obrazem. Kreativcům pak umožňuje vysoká hustota pixelů precizní práci při úpravách fotografií a grafickém designu.

Desetibitová barevná hloubka (8 bitů + FRC) a 1,07 miliardy barev zajišťují plynulé barevné přechody, zatímco HDR10 oživuje obsah zvýšeným kontrastem a jasem. Se špičkovým jasem 350 nitů poskytuje tento monitor živý obraz i v dobře osvětleném domácím a kancelářském prostředí.

Základem atraktivity tohoto monitoru je port USB-C s 65W USB Power Delivery, který umožňuje připojit a nabíjet notebooky pomocí jediného kabelu. Tato funkce v kombinaci s dalšími dvěma porty USB 3.2 proměňuje monitor U27B3CF v rozbočovač pro periferní zařízení, jako je klávesnice a myš, a zjednodušuje tak nastavení a uspořádání pracovního stolu. Monitor nabízí také dva porty HDMI 2.0, které poskytují všestranné možnosti připojení pro více zařízení.

Monitor U27B3CF je určen především pro domácí a kancelářské uživatele a může se pochlubit technologií Adaptive-Sync pro variabilní obnovovací frekvenci a dobou odezvy 4 ms GtG pro plynulý obraz bez trhání při práci i hraní. Ergonomický stojan nabízí výškové nastavení 110 mm a náklon –5/+20°. Pro uživatele, kteří dávají přednost alternativním montážním řešením, jako jsou ramena monitoru nebo držáky na zeď, je monitor kompatibilní s držáky VESA 100x100 mm.

Třístranný bezrámečkový design monitoru U27B3CF poskytuje elegantní a moderní vzhled i minimalizuje rušivé prvky v sestavách s více monitory. Dva vestavěné 2W reproduktory poskytují slušný zvukový výkon. Monitor je vybaven režimem LowBlue a technologií Flicker-Free, které snižují namáhání očí a únavu při delším používání, a zajišťují, že uživatelé mohou pohodlně pracovat nebo se bavit celé hodiny.

Ceny a dostupnost

Monitor AOC U27B3CF je k dispozici za atraktivní doporučenou maloobchodní cenu 8.058 Kč (319 eur).

Zveřejněno: 26. 07. 2024