Kvalitní australská sluchátka dostala mikrofon

Značku Røde bychom podle názvu tipovali spíše na Dánsko, ovšem je pravdou, že pochází úplně odjinud, a to z Austrálie. Nyní přináší na trh nový model.

Sluchátka Røde NTH-100 se dočkala varianty NTH-100M. Již tak dost kvalitní a oceňovaný model tak přichází ve verzi headsetu, například herního. Ale tahle sluchátka můžete klidně využívat také pro videohovory, streaming nebo podcasty.

Výrobce se zde (i u původní varianty NTH-100) snažil o co nejvyšší kvalitu zvuku, ale v ostatních parametrech jde spíše proti proudu. To poznáme jak na absenci aktivního potlačení šumu (ANC), tak na tom, že nejde o sluchátka bezdrátová, ale překvapivě „jen“ kabelová. Přesto se jedná o velmi úspěšný model, který je žádaný nejen v Austrálii, ale i na mezinárodních trzích.

Sluchátka s mikrofonem Røde NTH-100M vycházejí na americkém trhu na 189 dolarů, což je v přepočtu něco přes 4 tisíce korun. Zákazníci, kteří si již dříve pořídili variantu bez mikrofonu, si mohou mikrofon dokoupit (v USA za 59 dolarů neboli 1.300 korun.

Zveřejněno: 17. 02. 2023