Legendární reprák Zeppelin je k dispozici v nových barvách

Společnost Bowers & Wilkins představila svůj legendární bezdrátový reproduktor Zeppelin ve dvou nových barevných provedeních vycházejících z partnerství se stájí F1 McLaren.

Jedná se konkrétně o oranžovou Papaya Orange a šedou Galvanic Grey, ve kterých je vyveden i exteriér formulí McLaren. Jenže to není jediná novinka, kterou se reproduktory Bowers & Wilkins Zeppelin budou pyšnit. Tou další (a možná ještě významnější) je integrace multiroom systému skrze softwarovou aktualizaci (tentokrát bez ohledu na barevné provedení).

Multiroom systém pro reprák Zeppelin bude kompatibilní s řadami Panorama 3 a Formation a bude jej možné spravovat prostřednictvím mobilní aplikace B&W Music.

Barvy McLarenu ovšem budou k dispozici jen v rámci limitované edice 60 kusů, které mají oslavovat 60 let od vzniku společnosti McLaren. Připomeňme, že se nejedná o první plod spolupráce B&W a McLarenu. Výrobce zvukové techniky totiž už od roku 2015 vyvíjí a dodává pro superauta a hyperauta automobilky audio systémy.

Zveřejněno: 17. 10. 2023