LG opět míří na design domácností

Nábytkový koncept spotřebičů společnosti LG Electronics zažívají globální debut na veletrhu CES 2021, s interaktivním zážitkem, který účastníkům umožňuje navrhnout virtuální životní prostor se zařízeními, která lze přizpůsobit podle jejich představ.

Tyto nové produkty přední světové společnosti v oblasti domácích spotřebičů stírají hranici mezi nejmodernějšími domácími spotřebiči a designovým vybavením. Součástí kolekce jsou chladničky InstaView Door-in-Door, kombinovaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, vodní filtr, WashTower a Styler.

Schopnost těchto produktů snadno se integrovat do jakéhokoli prostředí zvyšuje rozmanitost luxusních materiálů a moderních barev, které lze vhodně kombinovat a sladit. Sada koncepčních nábytkových spotřebičů LG nabízí mnoho kombinací materiálů a barev, ze kterých je možné vybírat, což zákazníkům umožňuje přizpůsobit každý produkt tak, aby vyhovoval jejich osobnímu vkusu a dekoraci jakékoli místnosti v jejich domě.

Prémiového vzhledu koncepčních nábytkových spotřebičů je dále dosaženo použitím různých povrchových úprav, včetně nerezové oceli, skla, kovu a inovativního materiálu FENIX s pokročilou technologií povrchové úpravy, navrženého italskou společností Arpa Industriale. Neprůhledný, proti otiskům prstů odolný a na dotek příjemný materiál FENIX 1 nabízí vynikající odolnost a nadčasový, ale zřetelně moderní vzhled.

Prostřednictvím inovativního zážitku, poskytovaného virtuálním showroomem na veletrhu CES 2021, poskytuje společnost LG návštěvníkům příležitost online si vyzkoušet pozoruhodnou všestrannost této kolekce. Návštěvníci si budou moci navrhnout svůj vysněný interiér a zaplnit jej koncepčními nábytkovými spotřebiči LG v barvách a povrchových úpravách dle vlastního výběru.

Navštivte virtuální výstavní stánek LG na veletrhu CES 2021 od 11. ledna a vyzkoušejte si koncepční nábytkové spotřebiče LG ve virtuálním životním prostoru.

 

Zveřejněno: 07. 01. 2021