Lifestylové televize Samsung dostaly matný displej

Takzvané lifestylové televizory od Samsungu, modely The Frame 2022 a The Serif 2022, získaly nově matné displeje místo dosavadních lesklých.

Díky matným displejů slibuje Samsung například kontrastnější filmy. A také reálnější vzhled více než dvou tisícovek uměleckých děl, která si můžete vybrat z kolekce v databázi a zobrazovat na televizorech ve chvíli, kdy právě nemáte ke sledování jiný obsah.

Kromě jiného jihokorejský výrobce představil také držák na zeď, který je motorizovaný a dokáže model The Frame automaticky otáčet mezi horizontální a vertikální pozicí v závislosti na orientaci zobrazovaného uměleckého díla.

The Frame pro rok 2022 je k dispozici v úhlopříčkách v rozmezí 32 až 85 palců, letošní verzi The Serif pak zakoupíte ve velikostech od 43 do 65 palců.

Nové LCD TV zároveň slibují 4K rozlišení (mimo nejmenší 32palcovou variantu), integrované reproduktory, HDMI 2.1 nebo nejnovější verzi operačního systému Tizen od Samsungu s oblíbenými aplikacemi a streamovacími službami (třeba Amazon, Apple TV+, Disney+ nebo Netflix).

Zveřejněno: 26. 07. 2022