Logitech uvádí ergonomické klávesnice Wave Keys

Bezdrátové ergonomické klávesnice Wave Keys a Wave Keys for Business jsou odpovědí na zvýšenou potřebu komfortu u pracovního stolu. Mají charakteristický vlnovitý design a kompaktní uspořádání kláves, abyste si nemuseli zvykat na jiný způsob psaní, a integrovanou polstrovanou opěrku dlaní kvůli pohodlnému celodennímu používání.

Podle nedávno zveřejněné zprávy o stavu trhu, kterou vypracovala společnost RationalStat, se požadavky na ergonomii vybavení zvyšují s tím, jak lidé všech věkových kategorií tráví stále více času u počítače, a v příštích sedmi letech mají vzrůst o dalších 4,6 %.

Klávesnice Wave Keys poskytuje stabilní celodenní oporu dlaní a vejde se prakticky na každý stůl doma či v kanceláři a nabízí se ve třech barevných variantách – grafitové, krémové a růžové (růžová bude k dostání jen na vybraných trzích v roce 2024).

Tato klávesnice je kompatibilní s mnoha operačními systémy. Dá se připojit přes rozhraní Bluetooth nebo přes přiložený bezdrátový adaptér Logi BOLT s vyšším stupněm zabezpečení přenosu až ke třem různým zařízením najednou (například Mac, PC a iPad) a snadno mezi nimi přepínat stiskem tlačítka. Uživatelé si mohou přizpůsobit pracovní prostředí pomocí aplikace Logi Options+, která jim umožní vytvářet klávesové zkratky nebo makra Smart Actions, tím šetří svůj čas a zvyšují produktivitu své práce. Chytré akce poslouží k automatizaci často opakovaných činností, třeba spuštění všech potřebných programů na začátku pracovního dne.

Wave Keys je spolu s vertikální ergonomickou myší Lift a dalšími produkty ke zlepšení pracovních podmínek nejnovějším přírůstkem do řady ERGO a dokládá její snahu vytvářet produkty s ohledem na potřeby lidí, s využitím vědeckých poznatků a praktických zkušeností.

Cena a dostupnost

Klávesnice Wave Keys jsou v České republice k dispozici v grafitové a krémové barvě od 11. října 2023 u vybraných prodejců (Alza, CZC a HP Tronic) za doporučenou maloobchodní cenu 1.799 Kč.

Zveřejněno: 12. 10. 2023