Mercusys MA20N: Velký výkon v miniaturním rozměru

Mercusys představuje dostupný nano bezdrátový USB adaptér MA20N. Ocení jej především lidé na cestách, kteří potřebují být online, studenti, ale i chataři a chalupáři.

Dvoupásmový adaptér miniaturních rozměrů kombinuje rychlost 200 Mb/s na frekvenci 2,4 GHz a 433 Mb/s na frekvenci 5 GHz. Navíc s podporou nejnovějšího šifrování WPA3 poskytuje vylepšenou ochranu.

Uživatelé mohou flexibilně připojeným zařízením přidělovat vyhrazené sítě, a tak lze efektivněji pracovat i bavit se. Nižší frekvence je ideální pro běžné surfování, sociální sítě či posílání e-mailů. Propustnější pásmo 5 GHz ocení streameři, hráči online her nebo zaměstnanci a manažeři, kteří se potřebují účastnit videokonferencí, ať už jsou kdekoliv.

Miniaturní design adaptéru přijde vhod na cestách, ale své místo si najde i v domácím prostředí. Stačí jej připojit k USB-A portu počítače nebo laptopu. Pro připojení k síti není potřeba žádná další instalace, žádné stahování ovladačů ani CD. Díky integrovanému ovladači v operačních systémech Windows 10 a 11 se MA20N sám během několika vteřin postará o vytvoření rychlé bezdrátové sítě.

Adaptér není potřeba po připojení do USB portu vyjímat. Miniaturní konstrukce je odolná a zařízení přesahuje jen minimálně, a tak nepřekáží v pouzdrech, ani nenarušuje design laptopů.

Klíčové vlastnosti Mercusys MA20N:

             Dvoupásmová Wi-Fi s rychlostí až 433 Mb/s (5 GHz) + 200 Mb/s (2,4 GHz)

             Nano velikost

             Zabezpečení WPA3

             Kompatibilní s Windows 10 a 11 (32/64 bit)

             Plug and Play – stačí zapojit a používat

Zveřejněno: 15. 07. 2024