Metalový festival ve hře World of Tanks Modern Armor! Rob Zombie a Motörhead jsou hlavní hvězdy!

Připravte se na dokonalý metalový zážitek, protože Wargaming se vrací s největší a nejhlasitější hudební akcí roku: Metal Fest. Letos v létě přináší World of Tanks Modern Armor pořádnou dávku hardrockového šílenství, které vám vyrazí dech.

Čekání je u konce, Metal Fest oznamuje své hlavní hvězdy: legendární Motörhead se samotným esem Lemmym Kilmisterem a ikonu hororového rocku Robem Zombiem. Oba hudební velikáni přinášejí svůj jedinečný zvuk a styl do adrenalinového souboje tanků proti tankům World of Tanks Modern Armor. Epická akce odstartuje 30. července a potrvá do 20. srpna, což hráčům slibuje tři týdny intenzivní akce.

„Moderní technologie nám umožnily plně integrovat Lemmyho do hry, což nám přišlo vhodné vzhledem k tomu, že přesně takovou hru hrál a náruživě si ji užíval,“ uvedli Motöhead.

„Motörhead vedli vývoj hlasů maskota Warpiga i Lemmyho. V případě Lemmyho bylo zřejmé, že použití zvukového dvojníka by postrádalo důležitou úroveň autenticity,“ uvedl Brendan Blewett, zvukový režisér hry World of Tanks Modern Armor. „Proto jsme ve spolupráci s kapelou vytvořili umělou emulaci Lemmyho hlasu, založenou na originálních hlasových vzorcích z jeho soukromých nezveřejněných archivů, včetně rozhovorů a syrových nahrávek v kabině.“

Fanoušci skupiny Motörhead si přijdou na své. Do akce je připraven zbrusu nový tank inspirovaný hymnou „Ace of Spades“; hráči mohou získat také skin pro tank FV107 Scimitar, který je poctou písni „Bomber“. Těmto kovovým bestiím velí dva plně hlasoví 3D velitelé: Lemmy a maskot skupiny Motörhead, Warpig. Kromě toho jsou připraveni 2D velitelé členů kapely Motörhead a sbírka vážně skvělých kosmetických předmětů a dobrot.

Do sestavy se přidává také mistr hudební makabróznosti, sultán shock rocku Rob Zombie. Tankisté ovládnou bitevní pole s herním obsahem s tématikou Roba Zombieho, včetně nového tanku a skinu pro M53/M55, samozřejmě podle jeho dvou nejslavnějších hitů „Dragula“ a „Superbeast“. Samotný Rob Zombie bude k dispozici jako 3D velitel spolu s několika exkluzivními kosmetickými předměty, díky nimž bude tank ještě zlověstnější.

A pro všechny headbangery, kteří to loni pořádně rozjeli, se na srpen vracejí titáni z Metal Festu! Na omezenou dobu se vrátí všechny tankisty oblíbené kousky Iron Maiden, Megadeth a Sabaton.

Takže se vybavte, nalaďte a připravte se na to, že to na bojišti rozjedete jako nikdy předtím. Letošní Metal Fest ve hře World of Tanks Modern Armor bude večírkem na věky věků.

Zveřejněno: 25. 07. 2024