Microsystém Sencor SMC 5700WDB – domácí klasika s moderními funkcemi

100 Wattů maximálního výkonu s čistým a na poslech příjemným zvukem v elegantním provedení leštěného hliníkového těla. To je nový microsystém Sencor SMC 5700WDB, který je vybaven moderní možností přehrávání internetových rádií přes Wi-Fi i digitálním příjmem DAB+.

Klasicky střižený microsystém s CD přehrávačem a dvěma reproduktory může být svou výbavou pořád velmi platným přístrojem do domácnosti. Nejinak je tomu i u Sencor SMC 5700WDB, který vedle přehrávání z CD, flashdisku (USB klíčenky), harddisku, Bluetooth a klasického FM rádia zvládne i připojení k internetu pomocí Wi-Fi. Právě z internetu pak je schopen naladit více než 26 000 dostupných rádií v té nejvyšší kvalitě.

Tuto širokou obsahovou nabídku navíc rozšiřuje ještě technologie digitálního vysílání DAB+. Výhody moderního DAB+ jsou jasné – lepší kvalita zvuku, postupně rostoucí nabídka rozhlasových stanic, multimediální doprovodné služby a stabilní příjem signálu. Při pokrytí 95 % procent populace navíc patří Česká republika mezi 11 zemí s nejrozvinutějším signálem DAB+ v Evropě a komfort poslechu digitálního signálu si tedy mohou dovolit prakticky všichni posluchači u nás.

Ve výbavě microsystému Sencor SMC 5700WDB je klasický dálkový ovladač. Reproduktory o výkonu 2× 50 W s impedancí 6 Ω hrají vyváženým zvukem. Informace o přehrávání microsystém zobrazuje na čitelném 2,8" LCD displeji s funkcí tlumení v noci.

Na českém trhu se microsystém Sencor SMC 5700WDB prodává za cenu 4.999 Kč.

Zveřejněno: 11. 03. 2022