Motorola představila moto g85 5G

Společnost Motorola uvedla chytrý telefon moto g85 5G. Tím Motorola posouvá hranice designu a přináší do rodiny moto G nekonečný edge design. Ať už jde o zachycení výjimečných životních okamžiků, udržování spojení na cestách, nebo jen užívání si volného času, toto zařízení je navrženo tak, aby se integrovalo do života uživatele a pozvedlo každodenní zážitky.

Uživatelé si mohou vybrat ze zářivých barev s luxusní povrchovou úpravou z veganské kůže nebo rafinovanou povrchovou úpravou z PMMA. Toto zařízení je navíc vybaveno sklem Corning Gorilla Glass 5, takže je stejně odolné jako stylové. Přichází s 6,7palcovým pOLED displejem s rozlišením Full HD+. Díky obnovovací frekvenci 120 Hz1 a jasu až 1600 nitů si uživatelé mohou vychutnat obsah i za jasného slunečního světla. Stejně působivý je i zvukový zážitek díky dvěma výkonným stereofonním reproduktorům, které produkují 4× silnější basy pro kvalitní zvukový výstup Hi-Res Audio.

Moto G85 5G má 50Mpx hlavní fotoaparát s technologií Quad Pixel a snímačem Sony LYTIA 600 pro ostré a živé fotografie ve dne i v noci. Díky optické stabilizaci obrazu (OIS) jsou záběry nerozmazané i v náročných podmínkách. Ultraširokoúhlý objektiv s rozlišením 8 Mpx umožňuje zachytit rozsáhlé scény, zatímco objektiv Macro Vision je ideální pro složité detaily. A pro selfie je tu 32 Mpx přední fotoaparát s technologií Quad Pixel, který nabízí fotografie ve vysokém rozlišení a vynikajícím výkonem při slabém osvětlení.

Výkon dodá procesor Snapdragon 6s Gen 3. Díky 8 GB paměti RAM a 256 GB úložišti (s možností rozšíření paměťovou kartou až na 1 TB) mohou uživatelé přepínat mezi aplikacemi a ukládat své fotografie, videa a aplikace. Funkce RAM Boost zvyšuje rychlost a zabezpečuje práci bez zpoždění i při těch nejnáročnějších úlohách. A díky připojení 5G si můžete užívat rychlé stahování, plynulé streamování a videohovory bez prodlev.

Baterie 5000 mAh vystačí na více než 34 hodin. A když je třeba rychle doplnit energii, technologie nabíjení TurboPower 30W poskytne hodiny energie jen za několik minut.

Dostupnost

Nový moto g85 5G bude České republice dostupný od 1. 7. (varianta 8/256 GB) se základní cenou 8.599 Kč. 

Zveřejněno: 26. 06. 2024