Na Bluetooth reproduktory už přešel i Orange

Společnost Orange se doteď specializovala na kytarové zesilovače, nicméně doba si žádá změny, a tak jde (nejspíš) i Orange ve šlépějích konkurenčního Marshallu.

Což znamená, že na trh přináší první Bluetooth reproduktory. Konkrétně se jedná o dva modely, a to Orange Box a Orange Box-L, jejichž povrch je vyrobený z materiálu tolex, který připomíná pomerančovou slupku a kterým se firma Orange Amplifiers v minulosti proslavila.

Menší z obou repráků, Orange Box, je osazený basovým měničem o průměru 10 cm a dvojicí výškových měničů s polovičním průměrem. Orange Box-L je na tom podobně, jen basák u něj má průměr celých 13 cm.

Co se týče konektivity, využívají oba modely bezdrátovou technologii Bluetooth 5.0 s podporou kodeku aptX pro bezdrátové streamování. No a k dispozici je také kabelové připojení prostřednictvím 3,5mm vstupu.

Bluetooth reproduktory Orange jsou k dispozici již nyní, a to v černém a oranžovém barevném provedení. Zatímco za Orange Box zaplatíte 355 dolarů (cca 7 750 Kč), Orange Box-L vás vyjde na 406 dolarů (zhruba 8.860 korun).

Zveřejněno: 02. 08. 2023