Nejlevnější sluchátka Sony s funkcí Extra Bass koupíte, hádejte kde?

Nebudeme vás dlouho napínat. Obchodní řetězec Lidl už mnohokrát překvapil své zákazníky prodejem prvků do chytré domácnosti (regulovatelné termostatické hlavice, chytrá světla, vybavení domácnosti). A tentokrát nabízí špičková sluchátka Sony za cenu, za jakou je nikde jinde neseženete.

Je jasné, že bezdrátová sluchátka můžete koupit klidně i za pětistovku. Ale pokud byste chtěli něco lepšího, s bezvadným zvukem a skvělými basy, připravte si 1.529 korun. Za tolik totiž můžete koupit v Lidlu sluchátka SONY WF-XB700 s funkcí Extra Bass, které nabízí momentálně e-shop Lidl za nejnižší cenu v Česku. Jen pro informaci, doporučená prodejní cena je 2.699 korun.

Sluchátka Sony True Wireless WF-XB700 se prsí kvalitním zvukem i parádními basy, funkce Extra Bass zajistí výraznější basový projev a silný zvuk na nízkých frekvencích. Na jedno nabití vydrží až devět hodin, spolu s pouzdrem, ve kterém se sluchátka nabíjejí, se pak výdrž prodlouží až na 18 hodin. Pokud byste cítili potřebu poslouchat písničky a sluchátka byla úplně vybitá, po desetiminutovém pobytu v nabíjecím pouzdře vám pak budou hrát celou jednu hodinu. Potěší také certifikace IPX4, takže sluchátka nerozhodí pot či stříkající voda.

Zveřejněno: 04. 03. 2022