Nejnovější verze špuntů Huawei je tu

Čínská společnost Huawei představuje nejnovější verzi svého vlajkového modelu špuntových sluchátek, FreeBuds 5, tentokrát s přepracovaným designem.

K hlavním vlastnostem těchto sluchátek patří přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení, prodloužená životnost baterie či chytré možnosti konektivity. Ale také zajímavý vzhled, který evokuje kapku vody a podle výrobce je určen pro ty, kteří chtějí prostě komfortní sluchátka.

Huawei FreeBuds 5 jsou k dispozici ve třech různých barevných provedeních, a to v bílé Ceramic White, stříbrné Silver Frost a oranžové Coral Orange. Nový design sluchátek má údajně vést k lepšímu aktivnímu potlačení šumu a komfortu při nošení. Co se týče ANC, podporují FreeBuds 5 díky trojici mikrofonů hybridní potlačení šumu, které se přizpůsobí tvaru ucha nositele.

Na jedno nabití sluchátka vydrží běžet až 30 hodin, přičemž pouhých pět minut nabíjení zajistí majitelům sluchátek až dvě hodiny poslechu. Sluchátka Huawei FreeBuds 5 koupíte za doporučenou koncovou cenu 159 eur, tedy v přepočtu cca 3.700 korun.

Zveřejněno: 12. 04. 2023