Největší OLED TV od Loewe je luxusní a drahá

Společnost Loewe se zaměřuje na luxusní zboží, a nejinak tomu je u nejnovějšího přírůstku v jejím portfoliu, kterým je doposud největší OLED TV značky.

Nová televize nese specifický název bild i.77 dr+ a jedná se o 77palcovou OLED televizi, která disponuje standardním OLED displejem – ten s největší pravděpodobností pochází z dílny LG Display. Novinka disponuje 4K rozlišením a také podporou technologií HDR10, Dolby Vision či HLG.

Přímo do rámu tohoto televizoru je integrován skrytý soundbar, nicméně o něm nic konkrétního nevíme. Televize má ovšem také připojení eARC a podporuje technologii Dolby Atmos, K podporovaným technologiím dále patří Apple AirPlay, DTS Play-Fi nebo Google Chromecast.

Po stránce hardwaru je televize vybavená integrovaným pevným diskem s kapacitou 1 TB, který umožňuje nahrávání obsahu přímo z televize, případně živý obsah v TV pozastavovat. A samozřejmostí u značky Loewe je také prémiový design, který ospravedlňuje doporučenou koncovou cenu atakující 170 tisíc korun.

Zveřejněno: 24. 07. 2023