Nová generace ultrapřenosného reproduktoru Sonos Roam

Sonos Roam 2 nyní nabízí jednodušší ovládání i rychlejší nastavení přes Bluetooth a nové barvy! A co ještě od něj můžete čekat?

Skvělý zvuk navzdory velikosti – poskytuje stejně bohatý, detailní zvuk a basy s čistotou, hloubkou a plností, jaké byste očekávali od mnohem většího reproduktoru.

Vylepšený design a uživatelské rozhraní – reproduktor vpředu zdobí elegantní monochromatické logo a na zadní straně jsou nově hned dvě samostatná tlačítka – pro Bluetooth a zapnutí/vypnutí reproduktoru.

Okamžité nastavení – nově se ihned po vybalení snadno připojte k mobilnímu zařízení přes Bluetooth bez nutnosti stahování Sonos aplikace, reproduktor je tak hned připraven k použití. Nastavte si ho pak také doma WiFi a připojte ke svému systému Sonos.

Automatické ladění Trueplay – Sonos Roam 2 bude vždy vyladěn pro nejlepší poslech v jakémkoli prostředí. Funkce je dostupná na Bluetooth i WiFi.

Jen tak nedohraje – reproduktor vydrží až deset hodin nepřetržitého přehrávání na jedno nabití.

Připraven pro dobrodružství – Sonos Roam 2 je odolný vůči prachu a nečistotám, plně vodotěsný (IP67), takže si snadno poradí s deštěm, mořskou vodou, pískem, ale i horkem a chladnějším počasím.

K dostání je v černé a bílé barvě za doporučenou cenu 4.990 Kč.

Zveřejněno: 24. 05. 2024