Nové Hi-Fi komponenty v řadě Musical Fidelity Nu-Vista

Společnost Musical Fidelity rozšířila svoji high-endovou řadu Nu-Vista o nové Hi-Fi komponenty pro „dynamickou reprodukci hudby v reálném životě“.

Jedná se o plně analogové komponenty, které oplývají vysokou kvalitou, a tedy i cenou – za jeden kousek počítejte řádově stovky tisíc korun. Nová řada sestává z předzesilovače Nu-Vista PRE, stereo zesilovače Nu-Vista PAS a monoblokového zesilovače Nu-Vista PAM.

Jednotlivé zesilovače jsou od základu nové a disponují lampami Nuvistor, plně vyváženými diskrétními obvody a rozsáhlými možnostmi konektivity. Ke každému z modelů navíc dostanete vlastní odpovídající samostatné napájecí jednotky pro další optimalizaci výkonu a redukci šumu.

U řady Nu-Vista výrobce uvádí, že kvalita provedení odpovídá cenovkám, jež se pohybují v přepočtu přibližně nad půl milionem korun. V letošním a následujícím roce navíc Musical Fidelity slibuje, že se série Nu-Vista rozroste ještě o další modely. Jste-li pravověrní nadšenci do Hi-Fi, možná budete muset zvážit druhou hypotéku.

Zveřejněno: 23. 01. 2023