Nové lifestylové TV Samsung budou mít matné LCD displeje

Samsung oznámil, že chystá upgrade své řady lifestylových televizorů pro roku 2022, což znamená, že se modely The Frame, The Serif a The Sero dočkají matných LCD panelů.

Všechny tyto televize tak oproti svým předchůdcům mají mít antireflexní úpravu a méně se tak na jejich obrazovkách budou odrážet světla z okolí. Nejpopulárnějším modelem celé série je The Frame, který dokáže sloužit i jako digitální rámeček na umělecká díla. Řada The Frame bude opět dostupná v úhlopříčkách od 32 do 85 palců a modelové označení pro rok 2022 poznáte podle koncovky LS03B.

Antireflexní technologie by při využití TV jako rámečku mohla znamenat, že obrazovka bude více připomínat plátno. Na displeji můžete zobrazovat buď vlastní fotky či obrázky nebo některý z více než 1600 obrazů dostupných v tzv. Art Store.

Pokud jde o modely The Serif a The Sero, ty získají mimo jiné matný LCD panel se 4K rozlišením. Řada Serif pak bude rozšířena o nový, 65palcový model. Další detaily bychom se samozřejmě měli dozvědět na veletrhu CES 2022.

Zveřejněno: 03. 01. 2022