Nové reproduktory Sony X-Series ozvučí nejen váš domov

Na trh se dostává zcela nová řada X-Series od společnosti Sony, která zahrnuje trojici bezdrátových reproduktorů pro různé příležitosti.

První na řadě je model Sony SRS-XP700, který přináší silný všesměrový zvuk díky trojici předních a jednomu zadnímu výškovému reproduktoru. To vše ozvláštňují ještě hluboké basy.

Za druhé Sony uvádí model XP500 se silným party zvukem a do třetice odolný a přenosný reproduktor SRS-XG500, s nímž dostanete zvuk prakticky kamkoliv.

Všechny tyto reproduktory jsou osazeny novými reproduktorovými měniči X-Balanced, které pocházejí přímo z dílny Sony. Jejich membrána nemá kruhový tvar a poskytuje větší akustický tlak s menším zkreslením, a to díky maximalizaci plochy reproduktoru. Repráky X-Series mají společnou také dlouhou výdrž baterie na jedno nabití a fungují i jako powerbanka, což znamená, že si z nich nabijete třeba mobil.

Basy reproduktorů řady X-Series můžete zvýraznit díky podporované funkci Mega Bass a režim Live Sound umožňuje užít si svoje oblíbené skladby, jako byste se nacházeli přímo na koncertě.

Zveřejněno: 26. 04. 2021