Nové sportovní bezdrátové špunty FiiO jsou tu

FiiO představuje nová bezdrátová špuntová sluchátka se zajímavým designem, která využijete především při svých sportovních aktivitách.

Jedná se o model označený jako JW1, který je fyzicky navržen tak, aby vám jeden ze špuntů například při běhu nevypadl. Praktické jsou i možnosti dotykového ovládání, které podle výrobce mají rychle reagovat na požadavky nositele.

Uvnitř každého ze špuntů se nachází měnič o průměru 14,2 mm a nová sluchátka se chlubí také podporou bezdrátové technologie Bluetooth 5.3. Samotná sluchátka zvládnou na jedno nabití běžet zhruba 13 hodin a přiložené pouzdro zvládne dva nabíjecí cykly.

Sluchátka FiiO JW1 jednoduše využijete nejen při sportu, ale také při běžných aktivitách, například při cestování prostředky hromadné dopravy, kde se také bude hodit jejich ergonomický tvar. Kdy se tato sluchátka dostanou na český trh, to zatím není jasné, nicméně na tom mezinárodním se prodávají za přibližně čtyřicet amerických dolarů (asi 870 Kč). K dispozici budou v černém nebo bílém provedení.

Zveřejněno: 28. 07. 2023