Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone Z6 s extrémní výdrží, powerbankou a originální kamufláží

Evolveo rozšiřuje nabídku odolných tlačítkových telefonu řady StrongPhone o model Z6, který se vyznačuje vysokou odolností podle normy IP68 a extrémní výdrží na jedno nabití. Díky baterii s kapacitou 4000 mAh slouží tento mobilní telefon i jako powerbanka. Dále nabízí lokalizaci polohy, SOS tlačítko a silnou svítilnu. Pogumovaný povrch a atraktivní design v provedení outdoorové kamufláže předurčuje použití tohoto tlačítkového telefonu.

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone Z6 dual SIM s portem USB-C obstojí v náročných podmínkách, snese tvrdé zacházení a zajistí spolehlivou komunikaci po dobu až čtyř týdnů díky nadstandardně velké Li-Ion baterii s kapacitou 4000 mAh. Díky tomu lze StrongPhone Z6 využít i jako powerbanku a dobíjet další zařízení.

StrongPhone Z6 dokáže lokalizovat polohu prostřednictvím sítě GSM a je vybaven nouzovým SOS tlačítkem. Po stisknutí tlačítka telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu včetně informace o přibližné poloze. Přesnost určení polohy je závislá na hustotě pokrytí GSM sítě. Ve městech je přesnost desítky až stovky metrů, mimo města je přesnost nižší.

Mobilní telefon EVOLVEO StrongPhone Z6 má 2,8palcový displej se zvýšenou odolností proti poškrábání a tlaku. Přehledné menu v kombinaci s velkým displejem usnadní použití telefonu v jakýchkoliv podmínkách. Telefon nabízí řadu dalších užitečných funkcí, mezi které patří 2Mpx fotoaparát, výkonná LED svítilna a vestavěné FM rádio s integrovanou anténou a automatickým laděním stanic. Nechybí kalendář, budíky, poznámky nebo kalkulačka a retro hra „Snake“.

Dostupnost a cena

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone Z6 je dostupný již za 2.190 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 28. 06. 2024