Philips s Ambilightem pod dvacet tisíc? Realita!

Poslední loňské modely Ambilight TV Philips jsou nyní k dostání za velmi atraktivní výprodejové ceny. 48palcový OLED televizor 48OLED707 je tak možné u některých vybraných prodejců pořídit dokonce za méně než 20 tisíc korun.

Ambilight TV OLED707

Ambilight TV řady OLED707 vylepšuje obraz z jakéhokoliv zdroje díky patentovanému obrazovému procesoru Philips P5 s prvky umělé inteligence. Díky podpoře HDR je dále možné vychutnat si úžasný kontrast s vysokými detaily, ať už se jedná o temně tmavé nebo naopak velmi světlé scény. Velkorysá podpora formátů zahrnuje HLG, Dolby Vision, HDR10 i HDR10+. Příznivé ceny zájemci naleznou také u úhlopříček 55 nebo 65 palců

The One – vyladěný poměr cena/výkon

Výprodejové ceny se ovšem netýkají pouze loňských OLED televizorů, ale také oblíbené LCD řady The One s nejoblíbenějšími funkcemi a technologiemi. Je tak vhodná pro široké publikum, které chce velmi kvalitní přístroj s nejžádanějšími funkcemi za skvělou cenu. Tyto televizory zaujmou novým 120Hz 4K panelem, obrazovým procesorem P5, třístranným Ambilightem a podporou HDR a Dolby Atmos. 50palcová varianta je k dispozici v příznivé cenové hladině kolem 17 tisíc Kč. Milovníci obřích obrazovek určitě ocení 75palcový model 75PUS8807, který je možné sehnat za cenu hluboko pod 30 tisíc korun.

Jak již to u výprodejových modelů bývá, jejich nabídka se rychle mění a ztenčuje. Pro nejaktuálnější informace je nutné se informovat přímo v obchodech nebo na webových stránkách prodejců.

Zveřejněno: 02. 08. 2023