Powerbanka s funkcí tlačítkového telefonu?

EVOLVEO StrongPhone H1 je odolný tlačítkový telefon. Díky extrémní kapacitě baterie 5000 mAh však snadno nahradí powerbanku.

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone H1  dual SIM nabízí vedle vysoké odolnosti (IP68) také vysokou kapacitu baterie, která patří v této kategorii mobilů mezi nejvyšší na trhu. Díky baterii s kapacitou 5000 mAh odolný mobil snadno nahradí běžnou powerbanku.

Tlačítkový mobil Evolveo StrongPhone H1 má přidané kovové bočnice pro zvýšení odolnosti a ergonomický design společně s velkými tlačítky umožňuje snadný úchop a používání. Telefon má displej s úhlopříčkou 2,8" a množství užitečných funkcí, jako je například FM rádio, fotoaparát, e-reader nebo digitální záznamník zvuku. Součástí balení jsou navíc i hands-free sluchátka.

Mezi další funkce tohoto odolného tlačítkového mobilu patří vestavěné SOS tlačítko nebo svítilna. Díky podpoře dvou SIM karet je možné mít současně aktivní dvě telefonní čísla, a oddělit tak například pracovní hovory od soukromých, nebo využít různé tarify pro volání a SMS.

Dostupnost a cena

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone H1 je dostupný ve dvou barevných provedeních (černo-stříbrna a černo-šedá) prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců již za 2.190 Kč.

Zveřejněno: 07. 08. 2024