Řada televizí Grundig FineArts se vrací

Oblíbená řada prémiových televizí FineArts od společnosti Grundig se vrací s novým modelem ve verzi s 55- a 65palcovou úhlopříčkou.

Novinka nese název Grundig Vision 8+ London CQA 8490 a kombinuje v sobě 4K rozlišení s technologií QLED od Samsung Display. K podporovaným technologiím se řadí například Dolby Vision IQ nebo HDR10+; jas televizoru se pak dokáže přizpůsobit úrovni okolního světla v místnosti.

Televizory Grundig FineArts se nově chlubí také obnovovací frekvencí 120 Hz, kterou využijí především hráči. Těm se bude hodit také variabilní obnovovací frekvence (VRR) či automatický režim nízké odezvy (ALLM).

Pokud jde o zvuk, dočkají se noví majitelé televizí Grundig integrovaných reproduktorů značky Elac. Televize jsou dále vybaveny operačním systémem Google TV nebo aplikací Channel Editor, která umožňuje individuální řazení oblíbených televizních kanálů.

Na jednotlivých trzích by se televize řady Grundig Fine Arts měly objevit v průběhu listopadu, jejich cena zatím zveřejněna nebyla.

Zveřejněno: 06. 09. 2023