Realme GT 6 na trhu

Realme uvádí řadu realme GT 6, která zahrnuje modely realme GT 6 a realme GT 6T. Řada GT se vrací s obnovenými ambicemi, postojem a sebevědomím prosadit se na trhu s telefony vyšší třídy.

Řada realme GT 6 povyšuje displeje chytrých telefonů díky nejjasnějšímu displeji na světě, displeji Ultra Bright s jasem 6000 nitů. Technologie HDR a Pro-XDR dále vylepšují obraz, poskytují širší škálu barev a úrovní jasu. Integrace technologie 8T LTPO v realme GT 6 Series maximalizuje vizuální plynulost i energetickou účinnost a přizpůsobuje obnovovací frekvenci, z čehož plyne úspora až o 20 %.

Řada realme GT 6 zvyšuje laťku výkonu smartphonů výkonnými čipovými sadami Snapdragon. V čele stojí realme GT 6 poháněný nejnovější čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3, která přináší bleskurychlou odezvu, plynulý multitasking a herní zážitky. Model realme GT 6T nově definuje výkon střední třídy díky čipové sadě Snapdragon 7+ Gen 3. Tato vysoce výkonná čipová sada vyniká při zvládání náročných úkolů, takže je ideální pro hráče, kteří chtějí plynulé hraní s vysokou snímkovou frekvencí, a multitaskery, kteří si zakládají na plynulém přepínání aplikací a rychlé odezvě.

Telefon realme GT 6 Series je také vybaven funkcí Geek Power Tuning pro individuální optimalizaci výkonu a speciální čipovou sadou pro šifrování soukromí pro lepší zabezpečení dat. Je i vlajkovou lodí ve své třídě a je vybaven 50MP hlavním fotoaparátem Super OIS s pokročilým systémem nočního režimu, který je poháněn snímačem Sony LYT-808. Tato sestava je navržena tak, aby zachytila čistotu každého detailu i za špatných světelných podmínek. Uživatelé si mohou vychutnat záznam a přehrávání videa ve vysokém dynamickém rozsahu 4K Dolby Vision pro skutečně filmový zážitek, a to jak s hlavním fotoaparátem, tak s teleobjektivem.

Kromě displeje a čipové sady je realme GT 6 Series vybaven robustní dvoučlánkovou baterií s kapacitou 5500 mAh. Dvoučlánková architektura baterie podporuje 120W technologii SUPERVOOC. Díky tomu mohou uživatelé dobít až 50 % baterie za pouhých deset minut a plného nabití dosáhnout za 26 minut, což poskytuje dostatek energie na dva dny používání.

Ceny a dostupnost

Ceny jsou: od 16.999 Kč za realme GT 6 a 11.999 Kč za realme GT 6T.

Zveřejněno: 24. 06. 2024