Realme uvádí výkonné telefony řady realme 12 5G

Společnost Realme představila realme 12 Series 5G, převratný model střední třídy, který má nově definovat očekávání mladých spotřebitelů v této oblasti. Mezi nové modely patří realme 12+ 5G, realme 12 5G a realme 12x 5G.

Na úvod malé shrnutí:

*             realme 12+ 5GVýkonný telefon s nejlepším skóre v AnTuTu, cena 8.299 Kč

*             realme 12 5G Přinášející výjimečný technologický zážitek, cena 6.999 Kč

*             realme 12x 5GPlynulý a rychlejí 5G telefon, cena od 4.799 Kč

Realme 12+ 5G vede ve výkonu díky výkonnému 6nm procesoru MediaTek Dimensity 7050 5G s 8jádrovým 64bitovým CPU. Tento robustní procesor obsahuje 2 jádra ARM Cortex-A78 taktovaná na 2,6 GHz a 6 jader ARM Cortex-A55 na 2,0 GHz, doplněná grafickým procesorem Mali-G68. Špičkový výkon zařízení výrazně zvyšuje pokročilý chladicí systém Vapor Chamber Cooling System, jeden z největších ve svém segmentu.

Systém se skládá z odpařovací komory z nerezové oceli o ploše 4357 mm² a vysoce výkonné grafitové vrstvy o ploše 10 231 mm² integrované do sedmivrstvé architektury pro odvod tepla. Toto řešení chlazení rozšiřuje plochu pro odvod tepla, zvyšuje účinnost a zabraňuje přehřívání při intenzivních úlohách, jako je hraní her a multitasking. Navíc ultra nízká spotřeba energie procesoru zajišťuje dlouhodobé používání, takže realme 12+ 5G je výjimečnou volbou pro uživatele, kteří hledají výkon a výdrž.

Realme 12+ 5G je vybaven optickou stabilizací obrazu (OIS) Sony a 50MP snímačem Sony LYT-600, který poskytuje stabilní snímky s nízkým šumem v různých scénách. Je vybaven 2× zoomem v senzoru, který zachovává vynikající kvalitu obrazu. Telefon zvyšuje všestrannost, když obsahuje 112° ultraširokoúhlý fotoaparát, makro fotoaparát a 16MP HD selfie kameru. Najdeme tu systém Snap Portrait System, inovativní systém pro rychlé pořizování snímků, který spustí fotoaparát za 0,8 s a umožňuje pořídit až 208 snímků za minutu při sériovém snímání.

Společnost spolupracuje na designu realme 12+ 5G s uznávaným designérem hodinek Ollivierem Savéo, který využil svých zkušeností s luxusními švýcarskými hodinářskými firmami, jako jsou Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling a Quentin. Design hodinek realme 12+ 5G je poklonou vytříbenému uměleckému zpracování luxusních hodinek a vyznačuje se kruhovým modulem s více než 500 gradientními vzory. Ty vytvářejí dynamickou hru světla a stínu, připomínající leštěný sluneční ciferník.

Telefon je jedním z mála smartphonů s prémiovou veganskou kůží, která byla vybrána pro zlepšení designu i ergonomického pohodlí. Tento špičkový materiál je o 10 % měkčí než předchozí generace a je odolnější vůči nečistotám, lehčí a dokonale vyvážený pro dlouhodobé pohodlí při používání smartphonu.

Realme 12+ 5G zaujme 120Hz ultrajemným displejem AMOLED, který je obohacen o funkce, jako je Rainwater Smart Touch. Tato technologie rozlišuje mezi neúmyslnými dotyky vody a skutečným zadáním prstu, čímž zlepšuje přesnost dotyků i ve smíšených podmínkách. Na slunečním světle displej vyniká díky funkci Sunlight Screen, která využívá dynamické nastavení kontrastu na úrovni pixelů a řízení podsvícení pro zlepšení čitelnosti na intenzivním slunečním světle, optimalizaci spotřeby energie a zvýšení celkové kvality obrazu. Funguje ve všech aplikacích telefonu a zajišťuje vynikající vizuální zážitek za jakýchkoli světelných podmínek.

V elegantním ultratenkém těle přístroje o hmotnosti 190 g je uložena baterie s kapacitou 5000 mAh, která vydrží téměř celý den používání. V kombinaci s 67W nabíjením SUPERVOOC zajistí plné nabití za pouhých 48 minut. K jeho působivým vlastnostem se přidávají dva stereofonní reproduktory s certifikovaným zvukem s vysokým rozlišením, které poskytují pohlcující zvukový zážitek.

Zveřejněno: 12. 06. 2024