S Lenovo Tab Plus s osmi reproduktory vám neuteče ani jeden tón

Společnost Lenovo představila tablet pro zábavu, Lenovo Tab Plus, který poskytuje výjimečný zvukový zážitek s osmi reproduktory JBL s Hi-Fi matricovou strukturou s podporou technologií Dolby Atmos. 11,5palcový tablet, navržený pro milovníky hudby, doplňuje svůj prémiový zvuk 2K displejem pro živý obraz a nastavitelným stojanem pro optimální požitek při sledování z každého úhlu.

Lenovo Tab Plus je zařízením pro milovníky hudby a přemění prakticky jakékoli místo v osobní svatyni zábavy s čistým 26W stereo zvukem. Díky osmi Hi-Fi reproduktorům JBL – čtyřem matricovým výškovým reproduktorům a čtyřem silově vyváženým basovým reproduktorům umístěným ve čtyřech výstupech o celkovém objemu 22 cm3 – tento tablet oživí každou ložnici nebo obývací pokoj hlubšími, výraznějšími basy a čistšími výškami. Kromě toho podporuje technologie Dolby Atmos a při použití sluchátek podporuje zvuk s vysokým rozlišením a frekvencí 96 kHz/24 bitů.

Pro maximální variabilitu tabletu a audio systému navrženého a zkonstruovaného ve spolupráci se společností JBL se Lenovo Tab Plus může přeměnit na reproduktor Bluetooth. Dokáže tak v perfektní kvalitě streamovat hudbu z chytrého telefonu. Tablet je dodáván s integrovaným stojanem pro flexibilitu zobrazení až do 175 stupňů. Díky chytré regulaci hlasitosti aplikací tablet automaticky zvýší hlasitost, když je otevřena vaše oblíbená hudební nebo podcastová aplikace, a naopak ztlumí zvuk například při prohlížení internetu.

Lenovo Tab Plus poskytuje kompletní zážitek ze zábavného obsahu, který spojuje výkon reproduktorů s 11,5palcovým 2K TUV certifikovaným displejem s obnovovací frekvencí 90 Hz, který doplňuje ostré zvuky a pulsující basy živým obrazem. Obrazovka s certifikátem TUV prochází testováním, které zaručuje nízkou hladinu emitovaného modrého světla a omezení blikání v zájmu pohodlí očí. Pro jistotu nepřetržité zábavy na cestách je tablet vybaven 8600mAh baterií, která zvládne až 12 hodin streamování a 45W rychlým nabíjením, které baterii plně nabije za pouhých 90 minut.

Nejnovější Lenovo tablet určený pro zábavu pohání procesor MediaTek Helio G99, nabízí až 256 GB interního úložiště s možností rozšíření pomocí karty MicroSD a je odolný vůči vodě a prachu podle normy IP5255. Také je vybaven vestavěným režimem čtení, který zjemňuje obrazovku a simuluje barevnou matrici stránek knihy, a v pohotovostním režimu se může přeměnit na digitální fotorámeček nebo hodiny. Pohotovostní režim se automaticky aktivuje, když se Lenovo Tab Plus nepoužívá a nabíjí v režimu na šířku se stojanem.

Lenovo Tab Plus chrání uživatele pomocí ovládacího panelu ochrany osobních údajů, který umožňuje majiteli spravovat oprávnění. Výrobce také zaručuje softwarové aktualizace po další dva roky a k tomu čtyři roky bezpečnostních záplat, až do června 2028. Součástí výbavy je také služba Lenovo Premium Care pro individuální technickou podporu a Lenovo Accidental Damage Protection One v případě poškození pádem nebo politím. Tablet je kompatibilní s perem Lenovo Tab Pen Plus, nástěnnou nabíječkou Lenovo 68 W USB-C, bezdrátovou klávesnicí Lenovo Multi-Device Wireless Keyboard a ochrannými pouzdry vyrobenými z materiálu Dupont Tyvek a PU kůže.

Cena a dostupnost

Lenovo Tab Plus je již dostupný za počáteční cenu 6.999 Kč.

Zveřejněno: 09. 07. 2024