Samsung Music Frame není jen dekorace

Po úspěchu své řady televizí The Frame se jihokorejský Samsung rozhodl, že svůj sortiment produktů, které v sobě kombinují umění a elektroniku, dále rozšíří.

Novinka s názvem Music Frame je zkrátka rámeček na obraz (na rozdíl od The Frame fyzický, a nikoliv digitální), který zároveň slouží jako reproduktor. Novinka má sice výraznější profil než klasický rámeček na obrazy, ale na druhou stranu mezi ostatní obrazy krásně zapadne.

Pro přehrávání hudby stačí rámeček bezdrátově propojit se zdrojovým zařízením pomocí technologie Bluetooth, případně přes různé protokoly Wi-Fi. Navíc je možné bezdrátově propojit až pět samostatných rámečků, které mohou hrát společně. Jeden kousek disponuje dvěma basovými, dvěma středovými a dvěma výškovými měniči.

Výhodou je také fakt, že rámečky Samsung The Frame můžete bezdrátově propojit i s televizory značky Samsung a dvojice takových rámečků může fungovat jako stereo reproduktory. Reproduktor přímo na televizi, případně soundbar, může v tomto případě fungovat jako středová jednotka.

Zveřejněno: 16. 01. 2024