Samsung The Frame 2023 přidává možnost kovového rámečku

Televize Samsung The Frame se vymyká všem zvyklostem, protože kromě toho, že přehrává obsah televizních stanic (a váš vlastní digitální obsah), dokáže zobrazovat i umělecká díla.

The Frame pro rok 2023 je víceméně shodný s loňským modelem. Přesto je zde minimálně jedna novinka, která je spíše designového charakteru – poručit si totiž můžete kovový rámeček. Jinak se jedná o klasickou 4K LCD televizi, jaké Samsung nabízí i ve standardních (dražších) řadách – s pokročilým systémem zónového stmívání.

Letošní The Frame navíc ve své 32palcové variantě disponuje matným LCD panelem, senzorem pohybu a 16 GB prostoru na úložišti, což je srovnatelné s většími displeji. Pokud jde o samotné rámečky na The Frame (což už samo o sobě znamená „rám“), ty se „naklikávají“ magneticky. Výrobce „The Frame“ nazývá „lifestylovou“ televizí a postupně doplňuje seznam volně přístupných děl, která si můžete v době nepoužívání na displeji televize promítat. Modely Samsung The Frame 2023 jsou k dispozici již nyní v úhlopříčkách od 32 do 85 palců.

Zveřejněno: 02. 05. 2023